SERVICII DE CONSILIERE

Ai nevoie de consiliere în redactarea CV-ului sau a documentației pentru participarea la cursurile de calificare?

Proiectul „Egalitate pe piata muncii! – Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile″ va furniza asistenţă unui număr de 1350 de persoane ce aparţin grupurilor vulnerabile din regiunile Bucureşti Ilfov, Sud Muntenia, Nord Est şi Sud. Consilierii, asistenţii sociali sau lucrătorii sociali te vor ajuta să identifici nevoile pentru un anume serviciu oferit în cadrul proiectului.

Cu ajutorul consilierilor vocaţionali vei beneficia de o evaluare vocaţională bazată pe metode specifice cum ar fi: interviul, observaţia, probe practice, chestionare de interese, aptitudini, abilităţi. Consilierea grupului ţintă, atât în ceea ce priveşte consilierea şi orientarea în carieră, cât şi motivarea pentru a se integra/reintegra pe piaţa muncii, inclusiv asistenţa în căutarea unui loc de muncă se poate realiza prin organizarea de sesiuni de consiliere individuale sau de grup în funcţie de context şi de nevoile persoanei consiliate.

Fiecare persoană va participa la minim 2 sesiuni de consiliere – vocaţională (individuale sau de grup) şi la minim două sesiuni de motivare pentru integrarea/ reintegrarea pe piaţa muncii.

Afla mai multe despre sesiunile de consiliere pe www.sansepentrutine.ro