LOGO ANA

Proiectul „Egalitate pe piaţa muncii! – Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile″ s-a încheiat: Află care sunt rezultatele sale pe 9 decembrie, în cadrul Conferinței de Închidere

Agenţia Naţională Antidrog, în calitate de beneficiar al proiectului „Egalitate pe piaţa muncii! – Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile″ va organiza în data de 9 decembrie Conferința de închidere a proiectului. Evenimentul va avea loc in cadrul hotelului Continental, Sala Grigorescu, între orele 11.00 și 13.00 .

Cu această ocazie vor fi prezentate rezultatele proiectului și modul in care au fost atinși indicatorii proiectului. Evenimentul îşi propune să reunească factori de decizie în domeniu şi parteneri ai proiectului, care vor prezenta activitatea desfășurată în proiect.

Potrivit datelor publicate in raportul de evaluare al Agenției Naționale Antidrog, indicatorii de consiliere și formare ai proiectului au fost depășiți. Un număr de 2105 persoane au beneficiat de servciile de consiliere și 700 de persoane au fost calificate pentru o mai bună integrare pe piața muncii.

Activitățile proiectului au fost promovate printr-o campanie națională și regională de informare in centrele principale de consiliere, prin organizarea de mese rotunde și seminarii cu factori de decizie.

La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi ai Beneficiarului, Agenţia Naţională Antidrog şi din partea partenerilor proiectului: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 1, Bucureşti (DGASPC S1), Romani Criss – Centrul romilor pentru intervenţie socială şi studii, Fundaţia de Sprijin Comunitar, Asociaţia TRANSCENA, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 6 (DGASPC S6), Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa (DGASPC Constanţa), Agenţia Naţională pentru Romi, LOOP Operations şi Faxmedia Consulting.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului POSDRU 165/6.2/S/140936, „Egalitate pe piata muncii! – Proiect pilot pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile″cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Document oficial: Comunicat de presa – Conferinta de inchidere proiect ANA

DistribuieShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook